Categorie: Diverse

Recent Blog Posts

 Woodwardia - Polypodiaceae - Hoe Woodwardia-planten te verzorgen en te laten groeien
Woodwardia - Polypodiaceae - Hoe Woodwardia-planten te verzorgen en te laten groeien

HOE ONZE PLANTEN TE KWEKEN EN TE ZORGEN HOUTWARDIA Het geslacht Woodwardia behoort tot de groep planten die gewoonlijk VARENS worden genoemd en omvat soorten die veel voorkomen in onze appartementen. »ALGEMENE KENMERKEN Het geslacht Woodwardia behoort tot de groep planten die gewoonlijk VARENS wordt genoemd.

Zwartgeblakerde bladeren
Zwartgeblakerde bladeren

Vraag: zwartgeblakerde bladeren Mijn terras is altijd al versierd met groene en bloeiende planten. Sinds twee jaar hebben sommige struiken (laurierkers, viburnum, liguster, jasmijn, camelia ...) bladeren die zwart worden aan de uiteinden en randen, waarna de planten geleidelijk afsterven. Ik heb de potten, de aarde al helemaal veranderd en ik heb nieuwe planten gezet maar alles herhaalt zich.

Gereedschapsschuurtjes
Gereedschapsschuurtjes

Gebruik De gereedschapskisten zijn erg handig omdat ze u een ruimte buiten laten hebben waar u verschillende gereedschappen kunt plaatsen. De tuin is een plek die constant onderhoud vereist, en om dit te doen is het nodig om verschillende elementen beschikbaar te hebben, die ergens bewaard moeten worden als ze niet in gebruik zijn.

Begonia-problemen - De deskundige antwoorden op begonia-ziekten
Begonia-problemen - De deskundige antwoorden op begonia-ziekten

L& 39;AGRONOMO RISPONDE SU COME COLTIVARE E CURARE LE PIANTEPROBLEMI BEGONIABegonia spp.(Famiglia Begoniaceae)La rubricaè dedicata ai problemi delle piante.Se desiderate scrivere al nostro agronomo per poter avere una risposta su una situazione non chiara o una difficoltà che riguarda la vostrapianta, è necessario cheindichiate:di che pianta si tratta;dove è collocata (dentrocasa, in terrazzo, in giardino ecc.

Arnica gel
Arnica gel

Arnica-gel is een plant die deel uitmaakt van de grote familie van composieten en wordt gekenmerkt door prachtige gele bloemen. Het is een bijzonder belangrijke plant vanuit therapeutisch oogpunt, omdat het tal van gunstige eigenschappen kan hebben: dit verklaart waarom het vaak voorkomt gebruikt als tinctuur, etherische olie, maar ook in de vorm van andere producten.

Grond consoliderende gazon
Grond consoliderende gazon

Vraag: grond consolideren van gazon om aardverschuivingen te voorkomen en een land dat onlangs is bezet met vulaarde te consolideren, wat moet ik zaaien? Ik zou niet willen dat onkruidzaden als een deel van het land als moestuin worden verbouwd. Antwoord: Gazon voor consolidatie van de grond Beste Gabriella, Welkom bij tuinieren.

Poorten
Poorten

Wanneer u besluit uw huis af te sluiten, is de enige manier om een ​​opening te verlaten, het plaatsen van een hek. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten op de markt. Meestal wordt de poort gecombineerd met de stijl van het hekwerk om een ​​soort continuïteit te creëren met dezelfde structuur.

Nun seal: wie ze is en hoe ze leeft
Nun seal: wie ze is en hoe ze leeft

De monniksrob, de prachtige Phocidae van de Middellandse Zee, is nu een zeer zeldzame soort die helaas als bedreigd wordt gezien. ongeveer 2,5 m (van het puntje van de staart tot het puntje van de neus) Gewicht: 300-315 kg Levensduur: 20-30 jaar Geslachtsrijp: 4-6 jaar HABITAT EN GEOGRAFISCHE VERSPREIDING Monniksrob (of van de Middellandse Zee) is een dier dat ooit wijdverspreid in de Middellandse Zee en in alle aangrenzende zeeën, terwijl de verspreiding tegenwoordig versnipperd is in talloze kleine populaties en wordt beschouwd als een van de zeldzaamste dieren ter wereld.

Vazen
Vazen

De vaas De vaas is altijd al erkend als een belangrijk element van de tuin, omdat je er een bak in kunt zetten om de plant in te huisvesten. Het is onder andere de enige oplossing om bloemen op het balkon te hebben, want terwijl het in de tuin ook mogelijk is om bloembedden aan te leggen is het in dit geval geen mogelijke oplossing.

Bodembewerking: wat het is en welke apparatuur te gebruiken
Bodembewerking: wat het is en welke apparatuur te gebruiken

Il tuo orto è pronto? Sei certo/a di avere con te tutto ciò che ti serve? Conosci tutti i metodi per preparare un buon letto di semina? Per farlo hai certamente bisogno anche delle giuste attrezzature e proprio per questo oggi, oltre a spiegarti le principali lavorazioni del terreno, ti presentiamo le macchine per la lavorazione e la fresatura del terreno.

Scirpus - Cyperaceae - Teelt van Scirpus-planten
Scirpus - Cyperaceae - Teelt van Scirpus-planten

HOE ONZE PLANTEN TE KWEKEN EN TE ZORGEN SCIRPUS Scirpus is een heerlijke oerwoudplant die voornamelijk in aquatische omgevingen groeit, maar ook met succes binnenshuis in potten kan worden gekweekt, met een verrassend decoratief effect Scirpus-soorten: zie de paragraaf «Hoofdsoorten» ALGEMENE KENMERKEN De Scirpus-geslacht van de Cyperaceae-familie omvat talrijke kruidachtige soorten die kenmerkend zijn voor aquatische omgevingen die in wetlands over de hele wereld voorkomen.

Brandhout: kenmerken en verschillen. Welke te kiezen?
Brandhout: kenmerken en verschillen. Welke te kiezen?

Wilt u weten welk brandhout het meest geschikt is voor uw haarden? In dit artikel leggen we uit wat de fundamentele kenmerken zijn die goed brandhout moet hebben om effectief te zijn. Brandhout, welke kenmerken Het eerste kenmerk dat een goed brandhout moet bezitten, is absoluut dat het goed gekruid is.

Michela Bogoni - Artiest - Haar CV
Michela Bogoni - Artiest - Haar CV

Michela Bogoni, curriculumC & 39; is een onbetwistbare heropleving van het figuratieve in de kunst. Op de voorgrond: portretten De gezichten van Michela Bogoni, een Veronese schilder uit San Bonifacio, die vanuit lichamelijkheid in de ziel graaft. Ze zegt dat ze werd geboren met een passie & 34; manie & 34; voor kunst, en dat bepaalde dingen niet kunnen worden gekozen, je kunt ze alleen accepteren en ze naar hun vervulling leiden.

Branden: Brandpreventie
Branden: Brandpreventie

TUTTO CIO& 39; CHE DOBBIAMO SAPERE SUGLI INCENDILa prevenzione degli incendiQualsiasi strategia di prevenzione e lotta al fuoco, per quanto valida nei suoi principi ispiratori, è destinata a fallire se non sostenuta dalla partecipazione della gente, sia in termini di convincimenti che di azioni materiali.

Roos
Roos

De roos Net als veel andere planten die in andere artikelen worden beschreven, heeft de roos ook tal van soorten en variëteiten die hun oorsprong hebben in Europa en Azië en vooral wijdverspreid zijn in gebieden van het noordelijk halfrond met een gematigd klimaat en in die van de Stille Oceaan. De roos kan, afhankelijk van soort en variëteit, een hoogte hebben van twintig centimeter tot vele meters; het kan een bossige, klimmende, kruipende, struikachtige ontwikkeling hebben met grote bloemen, enz.

Wintertuinen
Wintertuinen

Wat zijn dat De wintertuin is een tuin die zich ontwikkelt in een afgesloten ruimte. Het betekent dat het mogelijk is om van de schoonheid van de vegetatie te genieten, zelfs als de temperaturen buiten vrij laag zijn. Deze tuinen vormen een zeer interessant idee, vooral voor degenen die een bijzondere passie voor tuinieren hebben.

Advies over het kopen van een plant in een kinderkamer
Advies over het kopen van een plant in een kinderkamer

GUIDA PER LA CONOSCENZA E LA CURA DELLE PIANTECONSIGLI SU COME ACQUISTARE UNA PIANTA QUANDO SI E& 39; IN UN VIVAIOQuando si entra in un vivaio si rimane estasiati dalla quantità di piante e dai profumiche permeano l& 39;aria, e vorremo acquistare tutto, specialmente le piante più appariscenti e colorate.

Iep (Bach bloesem)
Iep (Bach bloesem)

FLORITERAPIAELM (Engelse iep) De iepremedie in Bachbloesems is bedoeld voor mensen die, ondanks dat ze bekwaam en zeer bekwaam zijn, om redenen van stress, bang zijn dat ze hun natuurlijke vermogens hebben verloren.: Iep Algemene naam in het Italiaans: Engelse iep Wetenschappelijke naam: Ulmus procera (familie Ulmaceae) VOOR WIE IS HET? DEZE REMEDIE De Bach Iepbloem (wilde iep) is een remedie die is aangewezen voor die mensen die veel verantwoordelijkheden hebben, meer dan ze kunnen vervullen.

Lithops - Aizoaceae - Hoe Lithops planten te verzorgen, te laten groeien en bloeien
Lithops - Aizoaceae - Hoe Lithops planten te verzorgen, te laten groeien en bloeien

HOE ONZE PLANTEN TE KWEKEN EN TE ZORGEN LITHOPS Lithops zijn levende stenen of levende stenen zoals ze vaker worden genoemd. Het zijn echte meesterwerken van aanpassing van de natuur aan de ondoordringbare leefomstandigheden van woestijngebieden. Caryophyllales Familie: Aizoaceae Geslacht: Lithops Soorten: zie de paragraaf « Belangrijkste soorten »ALGEMENE KENMERKEN Het geslacht Lithops, behorend tot de familie Aizoaceae, omvat een zeer grote groep overblijvende vetplanten, ook wel levende stenen genoemd, omdat ze op echte woestijnstenen lijken.

Korenbloem bloemen
Korenbloem bloemen

Korenbloembloem De korenbloem ziet eruit als een kruidachtige plant afkomstig uit Noord-Amerika, Europa en Azië en groeit spontaan in onbebouwde velden en velden. De bloemen verzamelen zich in solitaire bloemhoofdjes die voornamelijk blauw-blauw van kleur zijn, maar je kunt er variëteiten vinden van roze, wit, rood, geel, enz.