Graduaat tuinbouwWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De wereld binnen de tuinbouw is werkelijk geweldig. Met de veranderingen in het seizoen en nieuwe planten die in en uit bloeien, is er altijd iets nieuws om naar te kijken en van te genieten. Je carrière in de tuinbouw kan van alles zijn, van tuinontwerper tot tuinbouwwetenschapper. Met 30 miljoen tuiniers en miljoenen meer die gebruik maken van groene ruimten, floreert de sector en zal hij belangrijker dan ooit zijn bij het aanpakken van klimaatverandering. We bieden onze studenten een unieke, groene ruimte om in te leren. Onze campus van hectare biedt alle voordelen van studeren in de natuur, schone lucht, dieren in het wild, bomen, planten en dieren in het wild.

Inhoud:
  • Landschapsontwerper
  • Tuinbouwindustrieën - Optie voor landschapsontwerp
  • Landschaps- en tuinbouwtechnologie
  • Tuinbouw
  • Programma overzicht
  • Tempel Universiteit
  • Niet-ondersteunde browser
  • Tuinbouw
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: Tuinbouw en landschapsarchitectuur

Landschapsontwerper

Op deze pagina: Over dit programma Jouw opleiding Cursussen Momenteel beschikbare cursussen Afstudeervereisten Afstudeerresultaten Apparatuurvereisten Geschatte diploma Voltooiingstijd Programmakosten SMCC Afgestudeerden Overdrachtovereenkomsten Over dit programma Het Tuinbouwprogramma bereidt afgestudeerden voor op het werken in een breed scala van tuinbouwberoepen, zoals boom , struik- en vaste plantenkwekerijen, arboreta, kassen, tuincentra, landschapsaanleg en ontwerp, gemeenteparken, boomkwekerij, graszodenproductie, golfbaanbeheer, gazon- en terreinonderhoud, bloemistenwinkels, interieurbeplanting, landgoedtuinieren, snijbloemenproductie, kruiden en gespecialiseerde plantenproductie, tuinbouw, biologische voedselproductie, levering en verkoop van tuinbouwapparatuur, en tuinbouweducatie.

Veel afgestudeerden hebben een eigen bedrijf en dragen aanzienlijk bij aan hun gemeenschap. Horticulture biedt een Associate in Applied Science-graad die een mix van algemeen onderwijs en praktische cursussen vereist. De volgende cursussen zijn een greep uit wat je als student in dit programma zou kunnen volgen en zijn aan verandering onderhevig. Geïnteresseerd in het zien van enkele van de huidige major-specifieke cursussen die worden aangeboden als onderdeel van deze opleiding?

Als je een huidige student bent, kunnen je programma-eisen anders zijn dan die voor het huidige catalogusjaar.

Let op: deze schattingen zijn gebaseerd op een student die gemiddeld 15 studiepunten per semester haalt en omvatten geen voorbereidende of ontwikkelingscursussen voor de universiteit. Voor informatie over inschrijven in het programma neem contact op met: Admissions Admissions smccME. Tegenwoordig ben ik de hoofdtuinier in het populaire Cape Elizabeth-park. Nu werk ik daar fulltime in het door mij gekozen carrièregebied. Lees verder ". Southern Maine Community College vereist dat alle mensen elk type les of training volgen op SMCC-eigendom of op externe locaties Meer ».

Southern Maine Community College heeft het eerste programma voor elektrische voertuigen in Maine gelanceerd dat autoreparatietechnici opleidt tot SMCC en biedt virtuele informatiesessies via Zoom. Schrijf je vandaag nog in voor een sessie! De kosten zijn gebaseerd op het voltijds bijwonen van 15 studiepunten per semester. Kosten van het Automotive Technology Degree-programma Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van het opleidingsprogramma Cardiovasculaire Technologie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Kosten opleiding Bedrijfskunde Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten opleiding biotechnologie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Gedragsgezondheidscertificaat Opleidingskosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Cyber ​​Security Degree-programma Graadkosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van de opleiding Computerwetenschappen Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten opleiding Bouwtechnologie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Kosten van de opleiding Strafrecht Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van een opleiding voor jonge kinderen Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van het onderwijsprogramma Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Electrical Engineering Technologies Degree Program Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Kosten van het Fire Science Degree-programma Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten opleiding Gezondheidswetenschappen Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Human Services Degree Program Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Hospitality Management Degree Program Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten opleiding Tuinbouw Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Kosten van het opleidingsprogramma voor zware apparatuuroperaties Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar bij te wonen. Kosten van het opleidingsprogramma voor verwarmingscertificaten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van de opleiding Informatietechnologie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Liberal Studies Degree Program Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van het Marine Science Degree-programma Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Verpleegkundige opleiding Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van het programma Medische Assistentie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Pre-Engineering Degree Programma Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten opleiding radiografie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Kosten van het opleidingsprogramma Ademhalingstherapie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Culinary Arts Degree Program Kosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van het opleidingsprogramma Chirurgische Technologie Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Automotive Technology Chassis Certificaat Programmakosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen.

Bedrijfskunde — Sport Management Optie Programmakosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Kosten van het Fire Science Certificate-programma Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Marine Design Certificate Programmakosten Het volgende is een schatting van de kosten om dit programma voor 1 jaar te volgen. Weet u niet zeker welk aanbod bij u past?

Gebruik de onderstaande tool om ons te helpen bepalen welke weg we moeten nemen om uw doelen te bereiken en uw toekomst te verbeteren. Informatie aanvragen. Nu toepassen. Contact Info Voor informatie over inschrijven in het programma contact: Admissions Admissions smccME. Meer » 9 december SMCC lanceert certificeringsprogramma voor reparatie van elektrische voertuigen Southern Maine Community College heeft het eerste programma voor elektrische voertuigen in Maine gelanceerd dat autoreparatietechnici opleidt tot maandag 7 juni om 9.00 uur. Maandag 7 juni om 16.00 uur Kies een donderdag 20 mei om 17.00 uur.

Dinsdag 8 juni om 17.00 uur Maandag 5 mei om 17.00 uur Zet bestanden hier neer of. Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd worden gelaten. Vind uw pad Weet u niet zeker welk aanbod bij u past? Ik wil een nieuwe carrière starten. Ik wil geld sparen en dan overboeken. Ik moet snel werk vinden! Ik wil vaardigheden leren om mijn baan vooruit te helpen. Ik heb een interessegebied en wil er meer over weten.


Tuinbouwindustrieën - Optie voor landschapsontwerp

Klaar om je passie voor het buitenleven naar een hoger niveau te tillen? Benieuwd naar planten, landschapsinrichting of hoe u het milieu het beste kunt ondersteunen met gezonde gazons en landschappen? Geïnteresseerd in het managen van processen en mensen? Als je overweegt een landschapsarchitectuur te volgen om je professionele carrière als landschapsprofessional een vliegende start te geven, verken dan de uitstekende leermogelijkheden die er zijn op hogescholen en universiteiten in het hele land.

Vereiste hoofdvakken (51 studiepunten). HORT - Grondbeginselen van de tuinbouw HORT - Overzicht van de tuinbouw · Andere departementale / programmacursus.

Landschaps- en tuinbouwtechnologie

Studenten leren ontwerpen ondersteund door opkomende en huidige industriegebaseerde computertechnologieën om ontwerpen te visualiseren, communiceren en presenteren met behulp van CADD, 3D-modellering, visualisatie, illustratie en digitale fotografietechnieken. Ons programma combineert cursussen met coöperatieve werktermen, zodat studenten praktijkervaringen opdoen. Studenten ontdekken uit de eerste hand de verbanden tussen cursussen en het beroep van landschapsontwerper, en brengen wat ze in elke werkperiode hebben geleerd terug naar de klas om door te gaan met het opbouwen van belangrijke inzetbaarheidsvaardigheden. Excursies op het programma omvatten botanische tuinen, woonlocaties, landschapsontwerpconferenties in Ontario en beurzen. Landschapsontwerp is een coöperatief studieprogramma dat training biedt in het ontwerpen van vele soorten landschapsgebieden, met de nadruk op residentieel landschapsontwerp en ervaring met commerciële en institutionele locaties. Een verscheidenheid aan vaardigheden op gebieden zoals opstellen, computerondersteund ontwerp, driedimensionale modellering, ontwerpillustratie en visualisatie worden gecombineerd met de kennis van ontwerptheorie, plantaardige en harde materialen, landschapsconstructie en nieuwe technologieën om studenten de vaardigheden te bieden die nodig zijn om bron werkgelegenheid in het groeiende gebied van landschapsontwerp. In aanmerking komende afgestudeerden van het Landscape Design-programma hebben de mogelijkheid om een ​​geavanceerde status te behalen in een gerelateerde Honours Bachelor's Degree in het Environmental Design and Planning-programma aan het Fanshawe College, evenals het landschapsarchitectuurprogramma aan de University of Guelph, waar ze hun studie kunnen voortzetten.

Tuinbouw

Laatste Covid- en universiteitsinformatie. Tijdens dit unieke programma ontwikkel je vaardigheden die waardevol zijn voor tal van sectoren van de tuinbouwsector, zowel in het VK als in het buitenland. Een divers team van vakspecialisten ondersteunt je bij je studie. Dit omvat plantenpathologen, botanici, ecologen, tuinontwerpers, kunstenaars, landschapsarchitecten en tuinders, van wie velen een samenwerking aangaan met de privépraktijk voor hun onderwijsverplichtingen. Je zult ook duurzame bedrijfspraktijken omarmen en vaardigheden ontwikkelen in plantontwerp en ontwerpcommunicatie, met behulp van zowel traditionele als digitale media, geen voorafgaande ervaring vereist.

Studenten ontwikkelen ook vaardigheden in tekenen en tekenen, ruimtelijk en beplantingsontwerp, evenals ontwerp en constructie van landschapselementen. Zowel technische kennis als hands-on vaardigheden worden benadrukt.

Programma overzicht

Geïnteresseerd in het creëren van een veilige en duurzame voedselbron voor de toekomst? Of is het ontwerp, de aanleg en het beheer van gemeenschappelijke en particuliere tuinen en landschappen meer jouw tempo? Succesverhalen van studenten. Veel cursussen omvatten excursies naar boerderijen, boomgaarden, wijngaarden, golfbanen, landschapsbeheerbedrijven en hedendaagse en historische landschappen. Leer meer. Onze graduate programma's bieden mogelijkheden voor onderzoek, veldwerk en interdisciplinaire studie.

Tempel Universiteit

Deze hands-on workshop van zes uur behandelt elementaire snoeitechnieken die van toepassing zijn op een breed scala aan plantmateriaal. De deelnemers werken aan verschillende bomen, sierheesters en een fruitboom om te leren snoeien. Kleed je naar het weer en neem je eigen snoeischaren mee, zoals een snoeischaar of takkenschaar. Abbotsford-campus. Verwerf de vaardigheden om een ​​woonlandschapsontwerp te ontwikkelen dat uw levensstijl buitenshuis uitbreidt.

Docent: Harriet Cramer, tuinontwerper en docent, en Charles Cresson, tuinder. Ecologiemaandag, 13 september - 13 december (14 lessen).

Niet-ondersteunde browser

Na voltooiing van het Tuinbouwprogramma hebben studenten de kennis, vaardigheden en ervaring om met plantmateriaal te werken in meerdere toepassingen en meerdere velden in de landschapsarchitectuur en de kwekerij. Voltooi het Horticulture Certificate of Achievement en de Associate in Science afstudeervereisten zoals beschreven in de sectie Afstudeervereisten van de catalogus. Stuur pagina naar printer.

Tuinbouw

Het driejarige certificaatprogramma neemt een alomvattende benadering van tuinbouwwetenschap, -methoden en -ontwerp. Studenten besteden één dag per week gedurende het academiejaar door het volgen van al hun cursussen. Eerstejaars lessen worden gegeven op maandag; tweedejaars lessen op dinsdag; en derdejaars lessen op woensdag. Na succesvolle afronding van het programma ontvangen studenten een certificaat van verdienste in de tuinbouw.

De programma's voor landschapsarchitectuur en tuinbouw aan de Tyler School of Art and Architecture, Temple University delen een visie om de volgende generatie professionals te inspireren om leiding te geven aan de transformatie van natuurlijke en gebouwde omgevingen; en het creëren van plaatsen die ecologisch gezond, sociaal rechtvaardig en veerkrachtig zijn, terwijl de uitdagingen van klimaatverandering worden aangepakt.

Maskers zijn verplicht voor alle personen in universiteitsgebouwen. Lees hier meer. Tuinders maken deel uit van ons dagelijks leven. Van de aanleg en het onderhoud van onze parken en openbare tuinen tot de productie en veiligheid van het voedsel dat we eten, tuinders spelen een belangrijke rol in onze gezondheid en kwaliteit van leven. Bereid je bij Reynolds voor op een carrière in de tuinbouw. Naast lessen in het algemeen onderwijs, omvat dit programma cursussen in ontwerp- en installatieaspecten van landschapsarchitectuur, productie van materialen, landschapstekening, irrigatie, kasgewassen en plaagbestrijding. Career Studies Certificate De snelle groei in de productie en marketing van biologisch voedsel vereist goed opgeleid personeel in duurzame landbouw en biologische voedselveiligheid en productie.

Is een bachelordiploma jouw doel? Onze tweejarige associate degrees A. Vaardigheden nodig?


Bekijk de video: Wat is graduaat voertuigtechnieken?


Vorige Artikel

Tuinaanleg in Colleyville

Volgende Artikel

Aloë contra-indicaties