China poppenplant voor binnenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je kinderen of huisdieren hebt, is de China Doll Plant een ideale plant voor jou, omdat ze niet giftig zijn voor mensen, katten en honden. Kies om de paar maanden een lange stengel en knip deze terug. Verwijder de droge, broze stelen volledig. Je kunt ook stelen verwijderen die de verkeerde kant op groeien en die misvormd zijn. Het snoeien van Chinese poppenplanten zodra ze langbenig worden, vereist strenger snoeien.

Inhoud:
  • China Doll Plant Care en Grow Guide
  • Stop met tuinieren in je rug!
  • Rademachera China Poppenplant
  • Chinese poppenplant
  • China Doll Plant - voordelen, zorg, giftig voor katten (Radermachera sinica)
  • China Doll - Luchtzuiverend - Kamerplanten | Plantshop.me
  • China Doll laat plotseling bladeren vallen
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: China Doll Plant #shorts

China Doll Plant Care en Grow Guide

Een China Doll-plant, die botanisch bekend staat als Radermachera sinica en meer algemeen als Slangenboom of Smaragdboom, is een groenblijvende boom uit de Bignoniaceae-familie. Het is inheems in China, Taiwan en sommige andere delen van Azië, maar kan ook gedijen in andere delen van de wereld.

Het is populair als mooie tuin- en kamerplant. De plant heeft een delicaat uiterlijk, met een slanke stengel en takken, en glanzend groen blad; de bladeren zijn dubbel geveerd en geven de plant samen een vederachtig uiterlijk. De China Doll-plant is een snelle groeier, maar er is natuurlijk een verschil in groeisnelheid wanneer hij binnen in een pot wordt geplant en wanneer hij buiten in de volle grond wordt geplant.

China Doll kamerplanten blijven struiken, maar de planten die buiten worden geplant, kunnen wel 9 meter groeien. De plant kan worden gesnoeid en getrimd om hem op een bepaalde hoogte te houden of om hem een ​​specifieke vorm te geven. Na de bloei produceert de China Doll-plant zaaddozen; deze peulen worden verzameld, gedroogd en vervolgens opengebroken om de zaden te verzamelen. Om nieuwe planten te vermeerderen, worden de zaden gezaaid, laten ze ontkiemen en vervolgens worden de jonge planten getransplanteerd. Het is ook mogelijk om een ​​China Doll plant te vermeerderen door middel van stekken, al kan dit wat lastiger zijn.

De stekken moeten groene stengels zijn en ongeveer 7 tot 15 cm. Ze worden geplant in een rijke potgrond die vervolgens wordt afgedekt met een plastic vel of zak, en het plastic wordt op zijn plaats vastgezet met een touwtje of een rubberen band. Het plastic houdt vocht en vochtigheid vast die de stekken nodig hebben om te groeien en zich tot nieuwe planten te ontwikkelen.

De stekken moeten in een gebied worden geplaatst waar ze voldoende, maar niet te veel direct zonlicht krijgen. Wat de onderhoudsvereisten betreft, kan de China Doll-fabriek nogal kieskeurig zijn. Het heeft veel zonlicht en water nodig, maar zal verwelken of zijn bladeren laten vallen als het te veel van een van beide krijgt. Het kan niet goed omgaan met plotselinge temperatuurveranderingen. Dit is ook een plant die niemand die eromheen rookt lijkt te waarderen.

De plant is gevoelig voor muggen, spintmijten, wolluis en witte vlieg en zal regelmatig met bestrijdingsmiddelen moeten worden behandeld. De plant hoeft niet al te vaak bemest te worden; een of twee keer per maand is meestal voldoende. Het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en meststoffen kan vanuit gezondheidsoogpunt een goed idee zijn. Sonaal Pans. Voer de volgende code in:.

Inloggen: Wachtwoord vergeten?


Stop met tuinieren in je rug!

Als u wilt dat uw huis of tuin er groener uitziet, moet u een of twee porseleinen poppenplanten hebben. Je kunt zelfs zien dat sommige bladeren heel lichtgroen zijn en sommige donkergroen, maar dit geeft ze een heel helder groenachtig uiterlijk. Deze plant zal uw huis zeker aantrekkelijker maken hieronder meer informatie. China pop Plant populaire, goed uitziende kamerplant kwam in de jaren zestig, afkomstig uit Aziatische bergen.

Deze kleine plant is een prachtige toevoeging aan een binnenruimte! Het glanzend groene blad zal een mooi accent in je huis zijn.

Rademachera China Poppenplant

Met hun glanzende smaragdgroene bladeren en kleine vorm zijn Chinese poppenplanten een aantrekkelijke aanvulling op elke binnenhuistuincollectie. Chinese pop wordt vaak als kamerplant gekweekt vanwege de overvloedige glanzend groene, varenachtige bladeren. Aangepast van zijn oorsprong als een grote boom, tolereert deze snelgroeiende plant nu gelukkig de binnenkweekomstandigheden. Zet de plant op een plek waar hij meerdere uren helder, indirect licht per dag krijgt, maar vermijd direct, fel zonlicht. Geef zo ​​nodig water om de grond constant vochtig te houden, maar nooit drijfnat. Tas 0 U heeft 0 artikelen in uw tas. Klik op afbeelding om groter te bekijken. Chinese poppenplant

Chinese poppenplant

Geef een keer per week water of wanneer de grond aan de bovenkant wat droog begint te worden. Houd de grond altijd licht vochtig, maar geef niet te veel water, dit veroorzaakt bruine vlekken en bladverlies. Gekrulde of droge bladeren suggereren dat de plant droog is en water nodig heeft. Geef 's morgens vroeg of 's avonds laat water als de temperatuur koeler is. Controleer altijd uw grond voordat u water geeft.

Radermachera sinica, ook wel porseleinen pop, slangenboom of smaragdboom genoemd, is een groenblijvende boom in de familie Bignoniaceae, afkomstig uit de subtropische berggebieden van Zuid-China en Taiwan.

China Doll Plant - voordelen, zorg, giftig voor katten (Radermachera sinica)

De Chinese pop is een vrij nieuwe kamerplant die erg populair is geworden en overal verkrijgbaar is. Deze plant is als een boom, met mooie, glanzende, middengroene bladeren die in blaadjes zijn verdeeld. Hoewel hun verzorging een beetje lastig kan zijn, kun je, als je eenmaal de basisgroeiomstandigheden voor Chinese poppenplanten kent, genieten van hun aanwezigheid in je huis. Chinese poppenplanten hebben veel helder, maar indirect licht nodig. Ze hebben minimaal vier tot vijf uur van dit soort licht per dag nodig. Als de ramen in je huis niet voor voldoende licht kunnen zorgen, kun je voor extra licht een kunstplant gebruiken.

China Doll - Luchtzuiverend - Kamerplanten | Plantshop.me

Het geslacht Radermachera, familie Bignoniaceae, omvat 17 soorten bomen afkomstig uit Zuidoost-Azië. Enkele soorten zijn: Radermachera sinica, Radermachera xylocarpa, Radermachera schiereilandris, Radermachera ramiflora. Gemeenschappelijke namen: Slangenboom, Smaragdboom, Chinese pop. Deze soort is inheems in Zuid-China en Taiwan. Het zijn groenblijvende bomen die 30 meter hoog worden. Ze hebben mooie, ovale, glanzend groene bladeren. De geurende, grote witte trompetvormige bloemen bloeien 's nachts en sterven' s ochtends. Ze bloeien in het voorjaar en de vroege zomer.

Zie een recent bericht op Tumblr van @talkingtomy-plants-former over porseleinen poppenplant. Ontdek meer berichten over porseleinen poppenplant.

China Doll laat plotseling bladeren vallen

Deze robuuste kleine boom, ook bekend als de Chinese Doll Tree, is een populaire kamerplantoptie. Het is gemakkelijk te kweken en te onderhouden en het aantrekkelijke blad zorgt voor een zachte groene kleur die goed past in een breed scala aan interieurstijlen. Het voegt ook wat visueel belang toe aan je huis, omdat het voor de meeste mensen een nieuwe of unieke plant is. De porseleinen poppenplant komt oorspronkelijk uit China en is verwant aan een aantal sierbomen.

GERELATEERDE VIDEO: Virtueel Seminar: China Doll Care Tips ENGELSE TUINEN

Algemeen bekend als China Doll, dit is een groenblijvende struik die wordt gekweekt vanwege zijn indrukwekkende gebladerte. Het blad is werkelijk uitstekend en wordt gedragen op slanke stelen. De bloemen zijn wit, trompetachtig en worden in de zomer geproduceerd. Omdat deze plant vaak als potplant binnenshuis wordt gekweekt, worden de bloemen zelden gezien. Als ze buiten wordt gekweekt, kan ze tot 6 m hoog en 3 m breed worden en kan ze indien nodig worden bijgesneden. De beste resultaten met deze plant worden bereikt wanneer deze op een goed gedraineerde, beschutte, vorstvrije standplaats in de volle zon of halfschaduw wordt gekweekt.

Log in of maak een account aan om deel te nemen aan het gesprek. Ik wil graag iedereen bedanken voor hun opmerkingen en meningen over dit onderwerp.

Beoordeling vereist Selecteer beoordeling 1 ster slechtste 2 sterren 3 sterren gemiddeld 4 sterren 5 sterren beste. Naam (vereist. Email (verplicht. Beoordeling Onderwerp Vereist. Opmerkingen vereist. Cadeauverpakking Opties beschikbaar. Productbeschrijving De China Doll is een kleine plant met groen blad die inheems is in de Filippijnen.

Zorg voor Chinese poppenplanten binnenshuis Zet de plant op een plaats waar hij meerdere uren helder, indirect licht per dag ontvangt, maar vermijd direct, intens zonlicht. Geef zo ​​nodig water om de grond constant vochtig te houden, maar nooit drijfnat. China-pop geeft de voorkeur aan normaal warme kamertemperaturen tussen 70 en 75 F. Lees het volledige antwoord.


Bekijk de video: China planeja fábrica de nenéns em úteros artificiais para resolver problema demográfico


Vorige Artikel

Sturen van mest goed voor fruitbomen

Volgende Artikel

Bieslook plantenverzorging binnen