Kleine beestjes op planten binnenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kleine beestjes op planten binnen

Dus gisteravond waren de insecten opeens overal. Zodra ik ze door de deur binnenliet (ik woon in het zuiden van de VS), laat ik ze gewoon hun gang gaan met het huis. Ze vlogen door de keuken en woonkamer, ze zaten op de tafels en onze bank, ze klommen op onze boeken en op de lamp, ze zaten in de potjes babyvoeding, in de groentelades, op de broodmand. Ugh. Ik wou dat ik hen kon beheersen zodra ze daar-zijn-ik-wil-gewoon-hun-buste-weg-blazen. Ze bleven de slaapkamers binnenkomen, maar ik heb ze vanmorgen niet gevonden. Denk je dat ik kan voorkomen dat ze het huis binnenkomen?

Ik controleer altijd de buitenkant voor de kleine scharrels. Vind ze op alles. Bladeren, zaadpotten, stenen, enz. Controleer gewoon of er niets op uw planten of op uw huis zit. Lukt dat niet, spuit je planten dan met water. Ik kan ze niet van de veranda, het verandadak of de verandatrap houden, maar ik heb mijn groente- en fruitplanten opgegeven. Als je ze wel hebt, lijken de planten ze op te nemen en te vermenigvuldigen.

Een ondoordringbare huid op planten is goed. Mos zou moeten helpen. Laat wat water lopen, ook met bladeren aan je plant. Zoutbaden en zo (bronwater) zullen ze doden. Ze van de bladeren afpoederen kan ook helpen. Ik zou contact opnemen met de afdeling uitbreiding van de universiteit over retsan. Het is niet te gebruiken in huistuinen, maar op het dak van uw veranda, enz.

Ik heb nog nooit zoiets gezien. Bijten ze? Dit zijn zoenende beestjes, toch?

Er zijn allerlei soorten bugs. Sommige, als je goed kijkt, zien eruit alsof ze zoenen, zoals je je vriendin kust. Sommigen bijten. Sommige bijten en kruipen in de huid van je arm. De soort die we hier hebben bijten niet. Ze kruipen. We noemen ze de groene ballen of kissing bugs. Er zijn veel manieren om er vanaf te komen. Zoals dode insecten. Zout, sproeien, enz. Een manier waarop ze voorkomen dat ze je huis binnenkomen, is dat ze niet van te veel water houden. Hoe heter hoe beter. Als ik ze op de plant vind, heb ik net gespoten. Het stuifmeel zal ze echter ziek maken.

Ze zijn de beste. Ze zijn klein, gemakkelijk te doden en brengen niet veel schade aan planten aan (maar houden niet van nat weer). Ze zijn ook best schattig. Er is gewoon iets met de kus van de kus-budge. Ik strooi het tapijt voor mijn huis graag met een mix van bloedmeel en maïsmeel. Het is smerig en je krijgt er misschien tapijtrot van, maar er is mij verteld dat het alle kleine dwazen verlost. Een andere is het gebruik van knoflook rond de plant. Ik gebruik een droog teentje knoflook in een papieren zak en doe deze om de plant en als ik merk dat de plaag op de plant komt, haal ik de zak eraf en dan blijven ze een paar dagen weg, zolang er maar is' t hevige regen. Ook strooi ik Dawn op de planten. Het is een goede natuurlijke insectenspray die wordt gebruikt om het huis te ontdoen van dingen die op de vloer en muren kruipen. Het doodt vrijwel alles. Het bevat niets, in tegenstelling tot sommige andere insectensprays, en is 100% natuurlijk. Het moet door het hele huis worden gespoten.

Ik weet dat de gezondheidsafdeling spullen voor je huis heeft. Als dat niet het geval is, en je wilt er geen bij hebben, probeer dan een mix van zout en maïsmeel met bloedmeel of terpentijn te maken. Schud het op en strooi het mengsel over de planten. Je kunt het ook over het huis strooien. Ik hou er niet van om water over mijn planten of mijn huis te laten lopen. Het zout zal hen doden.

Als u in Louisiana bent, wilt u imidacloprid gebruiken. We hebben bijen en mieren en anderen in onze omgeving. Ik vind het heerlijk als ze na het voeren in mijn arm kruipen en ze binnenkomen met stuifmeel aan hun pootjes. Helaas word ik er een paar dagen helemaal gedrogeerd van. Dat is de enige manier om van ze af te komen. Ik trek de plant er gewoon uit. Bah!

U kunt de National Pest Management Association raadplegen op www.npma.org. Klik op de Plant Pest and Disease en je komt op een pagina met veel informatie. De meeste dingen die je wilt weten, zijn er. Het is helemaal niet duur. Als u geen huiseigenaar bent, moet u zich aansluiten voor de vele voordelen die het biedt.

Meestal als ik een zwerm wespen krijg, spuit ik gewoon wat DDT op hun nest en de nieuwe zullen niet meer zwermen. De reden dat ze dat doen, is dat het nest slecht ruikt, veel kleine larven heeft en gewoon stinkt. Ze worden in het nest geboren.

Ik heb die gele jassen gevonden, noem ik ze. zijn meestal geen probleem. In de zomer blijven ze buiten. In de winter komen ze binnen. Deze insecten komen niet in planten, dus ik hoef me er geen zorgen over te maken. Ze vliegen rond en zullen mij of jou raken, maar komen niet in je planten. Een klein beetje in huis kan echter het einde van je leven betekenen, dus wees voorzichtig.

Ik denk dat ik water op mijn planten ga sproeien. 'S Nachts kan ik op de bladeren spuiten. Ze houden van water. Nu ben ik te bang om naar buiten te gaan. Ik ben hier erg overstuur van. Mijn man ziet daar geen reden voor. Hoe kunnen we deze bugs onder controle krijgen? Ik heb een vriend die in de buurt van Corpus Christi woont. Ze zei dat ze insectenspray gebruikte en ze in haar huis had, maar geen plantschade. Ik kan niets online vinden over deze kleine buggers.

Degene die we hebben heten de Groene Ballen. Ze komen binnen, kussen je planten, klimmen tegen muren en plafonds en rennen op en neer langs je lichaam. We hebben ze op planten, op muren en op onze bedden gehad. Ze hebben gebeten, maar hebben ons geen pijn gedaan. Het duurt


Bekijk de video: Услови за живот на растенијата


Vorige Artikel

Abrikozen rijpen niet: waarom blijven mijn abrikozen groen aan de boom?

Volgende Artikel

Gemakkelijke fruitbomen voor beginners