Zonnesterplant verzorgenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zonnesterplant verzorgen

Ik ben nieuw hier. Ik heb een zeer gezonde, sappige zonnester. De pot is groter dan een 10 inch vaas. Ik had het in een zeer ondiepe schaal. Ik heb hem een ​​paar weken geleden eruit gehaald om te verpotten. Ik denk dat het gerecht maar halfvol was. De grond kwam er droog uit. Ik besloot een ander gerecht te nemen. Maar ik vond het een beetje moeilijk om uit het originele gerecht te schenken. Mijn zoon hielp me, maar toch was het een beetje zwak. Dus heb ik het omgedraaid met een groter gerecht. Ik merkte dat de grond er vochtig uitzag. Mijn man besproeide het met water voordat ik vertrok. Ik heb water gegeven toen ik terugkwam. Toen merkte ik dat de grond er droog uitzag. Ik moet veel werk doen. En ik wil het niet transplanteren omdat het al zo groot is. Maar ik denk dat ik moet. Ik vraag me af of het goed zal groeien als ik het gewoon op een kiezelsteen plak. De kleine wortels zijn lang en dun. Ik wil het graag nog een jaar veilig houden.

Ik vind het leuk dat je de goede kant op bent gegaan. Je kunt de kiezelaanpak redden door je ster aan een verticale paal te hangen.

Met je vingers kun je een deel van de aarde rond de kluit losmaken. Neem maar een paar kneepjes, zodat je vingers niet gaan rotten. Haal de kluit uit de container en verplaats hem naar een schone, grote container van ongeveer dezelfde grootte en vorm als de vorige container. Vul die container met potgrond.

Doe dit nadat je de ster hebt verplaatst en in een verticale pot hebt gezet. Zo weet je zeker dat de plant stevig in de pot verankerd staat.

Als je water geeft, geef de plant dan voldoende water. Voor een succulent kan dit het beste met een spray, die ervoor zorgt dat de kluit niet gaat opzwellen. Gebruik een draagbare spuitfles, die je bij een garage sale kunt ophalen, en zoek naar spuitflessen met een lange staaf. Deze flessen zijn bij correct gebruik goed voor meerdere planten. Als je bang bent dat je een succulente kluit te veel water geeft, geef dan om de paar dagen water totdat je plant weer begint te groeien.

Het beste advies om een ​​vetplant gelukkig te maken, is ervoor te zorgen dat je hem in een uitgebalanceerde grond plant.

Dus nogmaals, veel succes. En ik hoop dat je een geweldige plant hebt.

Gebruik je een cactus of een plant die als vetplant wordt vermeld?

Nou, aan het uiterlijk van je grote plant kan ik zien dat je ook niet tevreden zult zijn met waar je je vetplant in kweekt.

Het primaire wortelstelsel van een vetplant wordt gevormd door het feit dat het geen penwortel heeft.

Er zijn echter soorten planten die als vetplant kunnen worden gekweekt en die een penwortel hebben die wordt gevormd na de eerste bloei van de vetplant. Deze soorten worden soms bovenwortelige vetplanten genoemd. Deze zijn doorgaans minder geschikt voor uw omgeving. Dit kan echter heel voordelig zijn voor iemand anders die er een in een pot wil kweken.

Doran

Je hebt goed voor je plant gezorgd. We hebben niet veel ervaring met de plant op deze site, maar we leren ervan. Ik kan begrijpen dat je verward en gefrustreerd bent. Er zijn hier een paar leden die je kunnen helpen. Ik wil het niet hebben over wat je had moeten doen in plaats van verpotten, want dat deed je al. Gebruik a.u.b. geen kunstmest, ook niet als er niets anders op staat dan NPK (stikstof, fosfor en kalium). De meeste hebben de elementen van NPK niet in zich. Als je je plant hebt bemest met mest die mest bevat, zijn deze waarschijnlijk ammonium. Dit kan worden gebruikt in de bodem van een vetplant. Het is een oplosbare meststof die in de bladeren en het sap van de plant terechtkomt en door de plant wordt opgenomen.

Ik wil er wel even bij vermelden dat je succulent niet op een schoteltje mag.

Rond de kluit zal de grond nat zijn. Als het niet in een pot wordt bewaard, wordt het te nat. Je zou hem eruit kunnen halen en een tijdje in een pot bewaren en hem laten wennen aan zijn nieuwe pot. Doet hij het niet goed in de pot, dan raad ik je aan om hem over te planten naar een grotere pot.

Als je niet wilt verplanten, probeer dan iemand te krijgen die je helpt om het naar de pot te verplaatsen, je kunt de wortels gemakkelijk breken door het uit de schotel te trekken. Dit is niet nodig. Je kunt de potmaat van de pot kiezen die je nodig hebt en de plant gewoon in die pot zetten. Het zal een beetje moeilijk voor je zijn om je vingers te gebruiken vanwege de dikke bladeren en vanwege het feit dat je je vingers gebruikt, zullen er geen grote brokken aarde op de bladeren vallen. Gebruik daarom een ​​spuitfles om hem water te geven. Dit zal helpen om de grond rond de kluit vochtig te houden.

Nu moet ik zeggen dat je bloem er waarschijnlijk niet uitkomt. Dit is goed. Sommige van de planten die als vetplanten worden beschouwd, zijn eigenlijk bovenwortels.

Deze kun je het beste in een tuin of in een kas zetten waar ze in een vochtiger gebied kunnen worden gehouden dan je huis kan bieden. Vetplanten kunnen echter in een kamer zonder ventilator worden gehouden.

Ik stel voor dat je je vetplant weglaat waar je er elke dag naar kunt kijken. Over een paar dagen zou de bloem moeten verschijnen. Dit is een veel betereVorige Artikel

Sturen van mest goed voor fruitbomen

Volgende Artikel

Bieslook plantenverzorging binnen