Trends in de tuinbouwmarkt 2017We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het rapport biedt diepgaande inzichten, omzetdetails en andere vitale informatie met betrekking tot de doelmarkt, en de verschillende trends, drijfveren, beperkingen, kansen en bedreigingen tot het wereldwijde Glastuinbouw-marktrapport is gesegmenteerd op basis van type, toepassing, en regio. Dit rapport is gebaseerd op synthese, analyse en interpretatie van informatie die is verzameld over de doelmarkt uit verschillende betrouwbare bronnen. Onze analisten hebben de informatie en gegevens geanalyseerd en inzichten verkregen met behulp van een mix van primaire en secundaire onderzoeksinspanningen, met als primaire doelstelling een holistisch beeld van de markt te bieden. Daarnaast is er een intern onderzoek gedaan naar de wereldwijde economische omstandigheden en andere economische indicatoren en factoren om hun respectieve impact op de markt in het verleden te beoordelen, evenals de huidige impact om nauwkeurigere en beter geïnformeerde voorspellingen over de markt te maken scenario in de toekomst. Glastuinbouw is het proces van het telen van gewassen in een georganiseerde beschutting om aangepaste groeiomstandigheden voor gewassen te bieden.

Inhoud:
  • Tuinbouw
  • Rapport: De economische impact van sierteelt in het VK
  • Ekonomika APK
  • Vooruitzichten op de wereldmarkt voor tuinbouwverlichting tot 2030 - sectoranalyse en groeiprognose
  • Ambitie ontmoet realiteit: lessen uit de taro-boom in Nicaragua
  • AgMemo - Tuinbouwnieuws, december 2017
  • Nieuw initiatief om de export van tuinbouw in Rwanda te verbeteren
  • Census of Agriculture: gegevens van boerderij en boerderijexploitant
  • Commerciële alliantie voor kleine boeren in de tuinbouw, in Mali
  • Uitbreiding van het wereldwijde bereik van de Indiase tuinbouwsector
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: Top 5 opkomende trends in de tuinbouw

Tuinbouw

Een nieuw initiatief gericht op het stimuleren van de productie, kwaliteit en export van de tuinbouw is gelanceerd door Rwanda's National Agricultural Export Board NAEB en belanghebbenden uit de sector. De Rwanda Horticulture Working Group wil ook meer particuliere investeringen in de tuinbouwsector aantrekken en de dialoog tussen belanghebbenden stimuleren, zei George William Kayonga, de CEO van NAEB. Volgens Kayonga zal de groep een platform bieden om meer partnerschappen tussen de publieke en private sector in de sector te promoten om de tuinbouwsector van het land uit te breiden.

Het initiatief zal naar verwachting ook een sleutelrol spelen bij het verlenen van adviesdiensten, met name op het gebied van beste landbouwpraktijken, verwerking van verse producten na de oogst en marketing. Edwin Musabyimana, een boer uit Nyamagabe, merkte op dat om een ​​dergelijk ambitieus doel te bereiken, de sector sterke partnerschappen en samenwerking tussen de publieke en private sector langs de waardeketen nodig heeft. Wilhelmine Bora, de voorzitter van de Professional Horticulture Farmers Association in Rwanda, zei dat het de hoogste prioriteit moet krijgen om de particuliere sector in staat te stellen om effectief en efficiënt deel te nemen aan de vluchtige exportmarkt voor tuinbouw.

Momenteel zijn er slechts vier inzamelcentra voor tuinbouw in het hele land en één koelcel op de internationale luchthaven van Kigali. NAEB zegt dat het momenteel probeert een magazijn op het hoofdkantoor om te vormen tot een tuinbouwpakhuis, waar exporteurs producten kunnen sorteren en verpakken voordat ze worden geëxporteerd. Vorig jaar kondigde de agro-exportorganisatie plannen aan voor de bouw van een modern tuinbouwcentrum in Mulindi in het Gasabo-district om kleinschalige boeren te helpen bij het verwerven van vaardigheden, marktinformatie en het verpakken van verse groenten en fruit.

Speciose Mukashema, de voorzitter van de Kimironko Twitezimbere Coöperatie, die gespecialiseerd is in tuinbouwproducten, zei dat het nieuwe initiatief deze projecten moet helpen versnellen, ten voordele van boeren en exporteurs. Inmiddels is NAEB gestart met het in kaart brengen en profileren van land dat geschikt is voor de tuinbouw, waar volgend jaar tuinbouwinvesteerders gebruik van zullen maken. Het doel is om ten minste 2 hectare aan exportgerichte productie te hebben. Het project valt onder Bella Flowers Limited.

Nieuw initiatief om de export van tuinbouw in Rwanda te verbeteren.


Rapport: De economische impact van sierteelt in het VK

Centre for Advanced Trade Research analyseerde de groeimogelijkheden voor de sector en hoe deze zijn sterke punten kan benutten om zijn exportconcurrentievermogen te vergroten en meer waarde te genereren. Tuinbouw is een subtak van de landbouw met producten zoals fruit, groenten, plantagegewassen, specerijen en bloemen die onder deze sector vallen. Dus voor tuinbouwproducten beperkt dit artikel de focus op alleen fruit, groenten en verwerkte groenten en fruit. Het gediversifieerde klimaat heeft het hele jaar door de beschikbaarheid van de verschillende groenten en fruit in India ondersteund. Er zijn veel fruitsoorten waarin India voorop loopt qua productie.

Wisconsin Economie uitgevoerd door Deller () met behulp van gegevens voor de groei van markten voor alternatieve vormen van landbouw, zoals.

Ekonomika APK

Bent u geïnteresseerd in het testen van onze bedrijfsoplossingen? Aarzel niet me te contacteren. Branchespecifieke en uitgebreid onderzochte technische gegevens, deels uit exclusieve samenwerkingen. Voor volledige toegang is een betaald abonnement vereist. Extra informatie. Home Depot en Lowe's: wereldwijde jaaromzet Omvang van de wereldwijde markt voor tuinapparatuur van tot

Vooruitzichten op de wereldmarkt voor tuinbouwverlichting tot 2030 - sectoranalyse en groeiprognose

Een nieuw initiatief gericht op het stimuleren van de productie, kwaliteit en export van de tuinbouw is gelanceerd door Rwanda's National Agricultural Export Board NAEB en belanghebbenden uit de sector. De Rwanda Horticulture Working Group wil ook meer particuliere investeringen in de tuinbouwsector aantrekken en de dialoog tussen belanghebbenden stimuleren, zei George William Kayonga, de CEO van NAEB. Volgens Kayonga zal de groep een platform bieden om meer partnerschappen tussen de publieke en private sector in de sector te promoten om de tuinbouwsector van het land uit te breiden. Het initiatief zal naar verwachting ook een sleutelrol spelen bij het verlenen van adviesdiensten, met name op het gebied van beste landbouwpraktijken, verwerking van verse producten na de oogst en marketing. Edwin Musabyimana, een boer uit Nyamagabe, merkte op dat om een ​​dergelijk ambitieus doel te bereiken, de sector sterke partnerschappen en samenwerking tussen de publieke en private sector langs de waardeketen nodig heeft.

Hiermee kunt u uw zoekopdracht aanpassen per product, locatie of tijdsperiode.

Ambitie ontmoet realiteit: lessen uit de taro-boom in Nicaragua

Het doel van dit artikel is om de kortstondige taro-boom te analyseren vanuit het perspectief van complexe adaptieve systemen, en laat zien hoe schokken, interacties tussen actoren in de waardeketen en gebrek aan adaptief vermogen tussen actoren in de keten samen hebben bijgedragen aan de ineenstorting van de keten. Primaire gegevens werden verzameld van bedrijven en kleine boeren in en om de betrokken actoren, hun zakelijke relaties en de voordelen en tegenslagen die ze onderweg ondervonden, te begrijpen. De resultaten tonen het vermogen van welgestelde kleine boeren om deel te nemen aan een veeleisende markt, maar ook de strijd waarmee meer kwetsbare kleine boeren worden geconfronteerd om nieuwe productiesystemen te bouwen en te reageren op interne en externe schokken. Lokale bedrijven waren over het algemeen niet voorbereid op de onzekerheden die inherent zijn aan de verse tuinbouwhandel of op de omgang met verre kopers. Bestaande gidsen en instrumenten voor het ontwerpen van waardeketeninterventies zullen baat hebben bij meer aandacht voor de omstandigheden van lokale actoren en de uitdagingen van het opbouwen van productieve interbedrijfsrelaties onder hogere niveaus van risico en onzekerheid.

AgMemo - Tuinbouwnieuws, december 2017

Wie is het snelst om de frambozenexport te vergroten? Welke landen zijn netto-exporteurs en welke geven de voorkeur aan wederuitvoer? Wat gebeurt er met de productie van frambozen in Polen? Deze en andere vragen beantwoorden we in dit artikel en onderbouwen ze met cijfers en feiten. Als we de wederuitvoerlanden buiten beschouwing laten, zijn de leiders van de wereldwijde diepvriesframbozenmarkt en de belangrijkste concurrenten van Oekraïne Servië, Polen, Chili, Bosnië en Herzegovina, Mexico en China.

De belangrijkste factoren voor de groei van de glastuinbouwmarkt zijn toenemende markttrends, toepassingen, analyse, groei en prognose: naar ”.

Nieuw initiatief om de export van tuinbouw in Rwanda te verbeteren

Bericht succesvol verzonden! De afgelopen week hebben we deze trends en thema's voor op onze Facebookpagina afzonderlijk gepresenteerd. Hierbij presenteren wij u de vier tuinbouw inspiratie thema's voor in één keer. In en om het huis worden kleine bloemen en planten op een sokkel gezet, ze krijgen een gelijke status als alle andere producten.

Census of Agriculture: gegevens van boerderij en boerderijexploitant

Dublin, sept. De verwachting is dat de wereldbevolking zal toenemen tot 8. Daarnaast stijgt ook het beschikbare inkomen van mensen en zorgen deze twee factoren samen voor een groeiende vraag naar voedingsproducten. Om de opbrengst te verhogen, door optimaal gebruik te maken van de beschikbare grond, ontwikkelen verschillende landen indoor farming technieken.

Over de hele wereld zien we een toenemend bewustzijn over het begrip duurzaamheid. Door dit bewustzijn worden er ook steeds meer initiatieven genomen door verschillende organisaties, onderzoekers, overheid etc.

Commerciële alliantie voor kleine boeren in de tuinbouw, in Mali

Dit persbericht bevat multimedia. Technavio heeft een nieuw marktonderzoeksrapport gepubliceerd over de wereldwijde glastuinbouwmarkt voor de periode Graphic: Business Wire. Een sleutelfactor voor de groei van deze markt zijn de verbeteringen in CO2-extractietechnologieën voor kassen. Planten hebben CO2 nodig om glucose te produceren tijdens het proces van fotosynthese. De hoeveelheid CO2 die in de lucht beschikbaar is, is slechts 0.

Uitbreiding van het wereldwijde bereik van de Indiase tuinbouwsector

Zuid-Australië is een belangrijke producent van hoogwaardige tuinbouw en staat bekend om zijn uitmuntendheid in milieuvriendelijke, veilige en geavanceerde landbouwproductie. Tomaten, aardappelen, amandelen en citrusvruchten zijn de grootste van een breed scala aan groente-, fruit- en notengewassen die in Zuid-Australië worden geproduceerd. Ons mediterrane klimaat, vruchtbare bodems en beschikbare waterbronnen maken Zuid-Australië tot een aantrekkelijke locatie voor tuinbouwproductie.


Bekijk de video: Trends 2017 EN Ambiente


Vorige Artikel

Abrikozen rijpen niet: waarom blijven mijn abrikozen groen aan de boom?

Volgende Artikel

Gemakkelijke fruitbomen voor beginners