Fruitbomen plukken in Okanagan BCWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Oknagan-vallei is een genot voor wijnliefhebbers. Het is ook een fruitparadijs. Combineer de twee en je hebt een geweldige manier om de dag door te brengen. Het fruitplukseizoen begint eind juni tot begin juli, afhankelijk van waar u zich in de Okanagan Valley bevindt. Over het algemeen zijn de fruitoogstdata in Kelowna:.

Inhoud:
  • Kersenfruit seizoen
  • Oogstkalender British Columbia - PickYourOwn.org
  • FRUIT GROEIEN IN DE OKANAGAN VALLEI
  • Reizen door Anna
  • Rook van bosbranden met gemengde gevolgen voor fruit uit Okanagan
  • Gids voor boomgaarden in British Columbia
  • Bloesem- en oogstdata
  • Regionaal district Okanagan-Similkameen
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: Kersen plukken in Kelowna- British Columbia - Canada

Kersenfruit seizoen

Privacybeleid. Appels zijn nog steeds een belangrijk marktgewas in de Okanagan, ook al zijn ze de afgelopen jaren door kersen overschaduwd. Appels hebben jaren geleden de agrarische bekwaamheid van de Okanagan gelanceerd en appels uit de vallei blijven gewild bij fruitkraampjes en supermarkten in BC en de wereld. De appeloogst uit Okanagan begon eigenlijk vorige maand met de komst van kleine hoeveelheden minder bekende zomerrassen, zoals Sunrise en Ginger Gold.

Momenteel is de oogst van de zogenaamde winterappels begonnen met twee van de vier beste variëteiten van Okanagan die van de bomen komen: Gala en McIntosh, in de volksmond de Mac genoemd. Binnenkort zullen de andere twee van de vier beste variëteiten - Ambrosia en Spartan - worden geoogst. Bij opslag onder gecontroleerde atmosfeer, die de meeste pakhuizen in Okanagan hebben, worden de appelkamers echter afgesloten en daalt het zuurstofniveau ten gunste van stikstof om het fruit in ideale conditie te houden voor distributie, verkoop en eetdagen per jaar.

De productiekosten worden geschat op 39 cent per pond, inclusief de kosten van grond, lopende apparatuurbehoeften, herbeplanting wanneer nodig en arbeid. Appelboomgaarders kunnen dus geen winst maken tenzij ze het land al een tijdje in bezit hebben of de meest gewilde variëteiten telen of gediversifieerd zijn met kersen of wijndruiven.

Trouwens, de kersenoogst was eerder deze zomer en ook de druivenpluk is op dit moment aan de gang. De perenoogst is momenteel ook bezig en eerder deze zomer werden zachte boomvruchten zoals perziken, abrikozen, nectarines en pruimen geplukt. Wil je bijdragen?

Inloggen Registreren. OF Inloggen. Zoek KamloopsBCNow. En het is. Bezoek onze Facebook-pagina om op dit verhaal te reageren. Meld u aan voor lokale eNews die elke dag om 07.00 uur in uw inbox wordt bezorgd. Stuur uw opmerkingen, nieuwstips, brief aan de redactie, foto's en video's naar [email protected].

Om een ​​typefout te melden, stuur een e-mail naar [email protected]. Maak Homepage Adverteer bij ons.


Oogstkalender British Columbia - PickYourOwn.org

Zoek producten:. Kersenfruit seizoen. Zoals je in deze tijdlijn kunt zien, loopt het California Cherry-seizoen doorgaans van half mei tot juni. In Japan zijn er veel regio's die bekend staan ​​om hun overvloedige fruitproductie. 28 april om uur.

Ons doel is om mensen samen te brengen door lokaal voedsel te oogsten. Het uitgangspunt is simpel: vrijwilligers oogsten extra fruit van fruitbomen in de achtertuin en doneren.

FRUIT GROEIEN IN DE OKANAGAN VALLEI

Woensdag 7 juli, pm - Volgens boeren is tot 75 procent van sommige vruchten te beschadigd om vers te verkopen. De hittegolf die vorige week West-Canada heeft verschroeid, heeft de fruitgewassen in de Okanagan- en Fraser-vallei ernstig beschadigd, aangezien de twee belangrijkste fruitteeltregio's van de provincie meerdere dagen met temperaturen van meer dan 40 C te zien waren. President van de B. Fruit Growers Association Pinder Dhaliwal schat dat 50 tot 70 procent van de kersenoogst werd beschadigd door de hittegolf. Dhaliwal zei dat appels, abrikozen en steenfruit ook in mindere mate zijn beschadigd. Volgens Dhaliwal "kookte" de hittegolf kersen midden in de boomgaard, waarbij ze opmerken dat ze bruin van kleur zijn met verbrande bladeren en droge stengels. Dhaliwal voegde eraan toe dat omdat de nachttemperaturen ook hoog waren, de kersen geen tijd hadden om af te koelen tussen de snikhete dagen.

Reizen door Anna

Volg ons op social media en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dit nieuwe park biedt een leuke en interactieve manier om het agrarische verleden van Kelowna te ervaren voor kinderen van alle leeftijden. Google maps-link. Het landschap bevat planten die inheems zijn in de Central Okanagan - geselecteerd in overleg met Elders van Westbank First Nation. Het Laurel Square, een initiatief van de Kelowna Museums Society en de stad Kelowna, is een geweldige plek om te zitten en te lezen, bij te praten met een vriend, een spelletje te spelen met de kinderen en meer te weten te komen over de landbouwgeschiedenis die zo belangrijk is geweest voor onze regio.

Dankzij de vruchtbare grond en het geweldige klimaat het hele jaar door, kweken en oogsten lokale telers en boomgaarden al generaties lang boomvruchten. Naast het leveren van eersteklas lokale verse producten aan de lokale bevolking, lokt de industrie ook toeristen om naar de vallei te trekken om uit de eerste hand te zien hoe hun voedsel wordt gemaakt.

Rook van bosbranden met gemengde gevolgen voor fruit uit Okanagan

Onze ongelooflijke vrijwilligers verbouwen en oogsten fruit, groenten en noten door middel van onze landbouw en produceren reddingsprogramma's. De oogst wordt vervolgens gedeeld met onze vrijwilligers, scholen en gemeenschapsorganisaties die mensen ondersteunen die voedselonzekerheid ervaren in het huishouden. Scholen en maatschappelijke organisaties gebruiken de gedoneerde producten in hun programmering. We gebruiken ook een deel van de producten die we oogsten om producten te maken die we verkopen om geld in te zamelen voor ons goede doel! Ben je op zoek naar een leuke en lonende vrijwilligerservaring?

Gids voor boomgaarden in British Columbia

Osoyoos is de nummer één bestemming voor plezier in de zon. We bieden het hele jaar door een scala aan buitenactiviteiten, van zwemmen tot wandelen en alles daartussenin. Osoyoos is genesteld in graslanden, hooglanden en bergen, en herbergt het warmste meer van Canada - zodat je het hele jaar door Osoyoos kunt ervaren en ervan kunt genieten. Elk seizoen heeft iets moois te bieden — ervaar het zelf en zie waarom Osoyoos de place to be is! Vraag gewoon naar een van onze wijnkaartkaarten of maak een wijntour met een van de vele reisorganisaties die uitzonderlijke bezoeken aan de wijnmakerijen in onze omgeving aanbieden. Onze chef-koks en restauranthouders hebben een passie voor het promoten van waar Osoyoos altijd bekend om heeft gestaan: de traditionele geneugten van het gebruik van lokaal geteeld en duurzaam verbouwd voedsel dat is bereid met seizoensfruit en -groenten.

Te veel appels aan één boom resulteert in klein fruit met een zwakke smaak en kleur. Vooral het oogstmoment van Ambrosia-appels is belangrijk om te garanderen.

Bloesem- en oogstdata

Het seizoen begon met te veel regen en hagel. De B. Er waren echter maar weinig lokale bewoners die gehoor gaven aan de oproep.

Regionaal district Okanagan-Similkameen

GERELATEERDE VIDEO: Cherry Picking in Kelowna BC

Ze waren niet zeker van de afstamming van de boom en konden alleen raden naar de oorsprong van het zaad waaruit het ontsproten was. Ze merkten echter op dat toen de boom eindelijk vrucht droeg, de appels zo aantrekkelijk en lekker waren, dat de plukkers die in de boomgaard werkten, de boom ontblootten en al het fruit aten. De Mennells besloten meer van het fruit te produceren en tot hun vreugde waren de resulterende appels qua uiterlijk en smaak net zo perfect als de appels van de oorspronkelijke moederboom. Ze waren enthousiast omdat ze wisten dat echt goede appelrassen uiterst zeldzaam waren en dat de kans om dat ene perfecte zaadje te vinden zelfs nog kleiner was dan het winnen van miljoenen in een loterij. Het Ambrosia-logo toont een dwarsdoorsnede van een appel met dat ene speciale zaadje.

Abrikozen: Bloesem 10 april — 25 april We hebben 10 verschillende soorten kersen!

Wil je overleggen? Lees eerst ons reactiebeleid. Labour was de eerste hindernis van het seizoen. Voor grotere boerderijen wordt het werk gedaan door degenen die naar de Okanagan konden komen via het seizoensarbeidersprogramma, dat arbeiders uit Mexico en het Caribisch gebied binnenhaalt. Lees meer: ​​Boeren in Okanagan komen in solidariteit met telers in India. Daardoor kregen we 80 tot 90 procent van de verwachte arbeiders. Ze vertrouwen op een mix van lokale arbeidskrachten, Franse Canadezen en zelfs internationale backpackers, die dit jaar allemaal schaars waren.

Uw fruitplukschema in Okanagan. Een van de beste dingen van de zomer in de Okanagan is de overvloed aan steenvruchten die in deze tijd van het jaar van de bomen vallen. Wat is er beter dan emmers vol heerlijke perziken, abrikozen en pruimen plukken en eten?


Bekijk de video: ROAD TRIP and CHERRY PICKING at OLIVER OKANAGAN BC. AGNES TREND


Vorige Artikel

Abrikozen rijpen niet: waarom blijven mijn abrikozen groen aan de boom?

Volgende Artikel

Gemakkelijke fruitbomen voor beginners