Hgtv-ontwerpideeën voor landschapsarchitectuurWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zelfs een kleine voortuin kan vol zitten met charmante uitstraling. Bekijk deze slimme ideeën voor het creëren van magische landschappen en uitnodigende inzendingen. Een driedubbele laag landschapsarchitectuur - twee rijen groenblijvende planten en een rij kleurrijke eenjarigen - langs de voorkant van dit huis voegt dimensie en interesse toe. Met klimop gevulde bloembakken en levendige plantenbakken maken de charmante look af. Om deze voortuin meer privacy te geven, werd een klein houten hek toegevoegd aan de bovenkant van de bakstenen keermuur.

Inhoud:
  • Landschapsontwerp en -bouw
  • 6 trends in landschapsontwerp voor buitenleven in Illinois
  • Residentieel landschap irrigatie spartansburg
  • Gratis pergola-ontwerptool
  • Ingelijste muurfoto's voor woonkamer
  • Rond prieel met vuurplaats
  • Inspiratie voor landschapsarchitectuur
  • Hgtv stedelijke oase Indianapolis winnaar
  • Landschapsontwerp
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: Ideeën voor kleine landschapsontwerpen (10 geheimen)

Landschapsontwerp en -bouw

Op zoek naar een update van uw buitenruimte? Geef het meest gebruikte deel van de tuin een doelgerichte make-over met probleemoplossende beplanting, slimme schaduwoplossingen en prachtige inspiratie uit enkele van onze favoriete buitenruimtes.

Tegenwoordig brengen velen van ons meer tijd door met ontspannen, entertainen of zelfs werken op onze achterdeks of patio's, dus waarom zou u het omringende landschap niet zo mooi mogelijk maken? Een kleine investering vooraf en een weekend beplanting zorgen ervoor dat uw achtertuin jarenlang mooi blijft. We hebben een lijst samengesteld met 55 prachtige manieren om rond een terras of terras een landschap te maken, of het nu je doel is om wat privacy te planten, de kleur op te fleuren met eenjarige planten of het hele jaar door te genieten van kleur met groenblijvende planten.

Hier hebben de ontwerpers van Mom's Design Build een putting green geïnstalleerd naast deze mooie patio, gericht op entertainment. Heb je dringend behoefte aan wat privacy in je buitenruimte? Je zou een hek kunnen bouwen om jezelf te beschermen tegen nieuwsgierige blikken van nieuwsgierige buren, of je zou in plaats daarvan een levende muur van prachtige groenblijvende bomen kunnen planten.

Hier bieden smaragdgroene arborvitae-bomen, die tot 15 voet hoog kunnen worden, het hele jaar door prachtige privacy en creëren ze een prachtige groene achtergrond voor deze gezellige buitenwoonkamer. In warme seizoenen wordt de witte bakstenen open haard geflankeerd door prachtige hortensia's in de schijnwerpers. Het aanbrengen van diverse, organische texturen in de bedden rond uw terras of terras is een gemakkelijke manier om uw buitenruimte als een oase te laten voelen. Om deze look te bereiken, combineer je contrasterende elementen zoals ruwe keien en zacht gras in een deel van het mulchbed en bouw je vervolgens een rotstuin in een ander deel.

Weef een paar favoriete eenjarigen en kleine struiken door voor een onderhoudsarm landschap dat aanvoelt alsof het er altijd al is geweest. Een assortiment van sedum, tijm en dwergmondo-gras vult de negatieve ruimte tussen blauwe stenen op deze patio in Charleston.

Het planten van kruipende bodembedekkers in de openingen tussen straatstenen of stapstenen verzacht harde randen en zorgt voor een levendiger landschap. Met deze techniek heeft de hele buitenruimte een consistente, gestructureerde stijl die op natuurlijke wijze de aandacht trekt door de ruimte. Deze schattige cottage-patio bruist van een overvloed aan groen.

Als je echter een maximalist bent met een minimalistisch budget, kies dan voor winterharde soorten die zich verspreiden of weelderige bodembedekkers om de kosten te helpen drukken. Deze moderne patio is verzacht en omlijst door weelderige bedden gevuld met overvloedige bodembedekkers genesteld tussen grotere grassen en vetplanten.

Bodembedekkers kunnen een enorme zegen zijn voor een landschap, fungeren als een levende onkruidbarrière en vaak het hele jaar door een bron van kleur. Hoewel de eerste installatie wat onderhoud en tijd kost om te groeien, zijn bodembedekkers een onderhoudsarme, duurzame toevoeging als ze eenmaal zijn gevestigd. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete bodembedekkers.

Kies een hellende tuin van structureel naar verbluffend met planten en rotsen die zijn gemaakt om erosie te weerstaan. Een veelgebruikte en eenvoudige manier om een ​​helling aan te leggen, is door deze te vullen met een enkel planttype. Deze methode is effectief, indien ongeïnspireerd. Voor wat meer interesse, overweeg een mix van bladkleuren en -texturen, groeigewoonten en zelfs niet-plantaardige elementen zoals rotsblokken toe te voegen.

Het planten van een divers aanbod is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook een haag tegen ziektes of insectenproblemen die in een monocultuur een ramp kunnen zijn. Bekijk hieronder onze toptips voor landschapsarchitectuur onder een hoek. Het is niet nodig om er over na te denken. Als uw gebied prachtige inheemse planten en landschappen heeft, kopieer dan gewoon uw omgeving. Het buitenontwerp van dit prachtige moderne huis vormt een aanvulling op de dynamische architectuur en combineert de omliggende wildernis van Californië en levendige planten in het landschap.

Voeg een uitbarsting van weelderig groen en schitterende bloemen toe aan uw terraslandschap door een lange haag van hortensia's te installeren. Eenmaal gevestigd, hebben deze mooie vaste planten een scala aan prachtige bloemen en behouden ze hun visuele aantrekkingskracht lang nadat de meeste bloeiende struiken en vaste planten hun hoogtepunt hebben bereikt. Bekijk hieronder onze uitgebreide spiekbrief voor het kweken en onderhouden van perfecte hortensia's.

Als uw terras en de bijbehorende tuin geen vierkante meters hebben, neem dan uw tuin verticaal. Levende muren zijn een boeiende manier om groen in uw buitenruimte te introduceren zonder uit te breiden in de beschikbare leefruimte. Ze maken ook geweldige privacyschermen!

Stenen trappen worden omringd door een reeks gelaagde bedden rond deze betoverende patio in Colorado. Het omzetten van hellende delen van een tuin in terrasvormige bedden kan die onbruikbare ruimte transformeren van doorn in het oog tot buitenplezier.

Door structurele ondersteuning en meer mogelijkheden voor aanplant toe te voegen, werken getrapte bedden om erosie en slechte waterafvoer te minimaliseren. Deze milieuvriendelijke patio is omgeven door kunstzinnige xeriscaping. Volg de onderstaande link voor een lijst met perfecte planten voor xeriscaping. Netjes gemanicuurde buxushagen omzoomen deze smaakvolle eethoek in de buitenlucht, waardoor een intiem toevluchtsoord op slechts een steenworp afstand van de achterporch ontstaat.

Heggen zijn een elegant alternatief voor privacyschermen of schuttingen en brengen een sfeer van verfijning in uw buitenruimte. Met een schat aan opties om uit te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte haag voor uw toevluchtsoord vindt. Bomen zijn de perfecte schaduwoplossing voor een buitenruimte, maar hun grootte vormt vaak een wegversperring voor landschapsarchitectuur.

Gelukkig zijn er een aantal soorten die maar middelhoog worden en een niet agressief wortelstelsel hebben, waardoor ze ideaal zijn voor een terras. Japanse esdoorn, sierkrabappel en den zijn allemaal mogelijkheden die in kleine ruimtes kunnen worden geplant of in containers kunnen worden gekweekt. Volg de onderstaande link om meer schaduwbomen voor kleine landschappen te ontdekken. Een terras dat zowel mooi als praktisch is? Ja graag. Net buiten de betonnen straatstenen van deze rustgevende binnenplaats, creëren winterharde groenblijvende planten, waaronder buxus, grassen en rozemarijn, een toevluchtsoord in de achtertuin dat in het klimaat van Alabama het hele jaar door een makkie is om te onderhouden.

Vaste planten en eenjarigen hebben elk een uitgebreide lijst van deugden. Eenjarigen bloeien daarentegen maar een seizoen, maar bieden een instant kleurboost. Haal het beste uit twee werelden door uw terraslandschap te planten met een assortiment van beide.

Dus gebruikte ze volwassen landschapsarchitectuur en groen om de tuin te omsluiten en de illusie te wekken dat het pand omgeven is door de natuur en verder weg van de stad.

Om de look af te maken, plantte ze twee bloembedden op het achterdek met onderhoudsarme grassen en kleine struiken, en installeerde ze vervolgens een prachtige patio met grasblokken. Creëer een onopvallend moment van intimiteit in een grotere buitenruimte door siergrassen aan te planten, zoals in de ruimte rondom deze gezellige vuurplaats. Deze kleine idylle laat zien dat een beetje tuinieren al een heel eind kan komen. Er is een schokkend aantal veelgebruikte bloemen en struiken die ernstige schade kunnen aanrichten wanneer ze door een huisdier worden ingenomen.

Als uw terrasaanleg een harige vriend huisvest, moet u speciale aandacht besteden aan het groen in de tuin. Het is niet nodig om de bulldozer uit te breken voor een reeds gevestigd ontwerp, overweeg gewoon om de werf te omhullen voordat u Fido loslaat. Volg de onderstaande link voor tips over het beschermen van uw huisdier en een lijst met schadelijke planten.

Deze gezellige veranda wordt overspoeld door een betoverend assortiment vaste planten en inheemse planten. Inheemse vegetatie is gunstig voor een achtertuinlandschap omdat het gewend is aan het lokale klimaat en minder water en minder pesticiden nodig heeft. Hoewel het vinden van een goede selectie moeilijk kan zijn in winkels met grote dozen, zouden uw plaatselijke kwekerijen u moeten kunnen helpen bij het vinden en kopen van een goede variëteit.

Geniet het hele jaar door van groen gras in uw achtertuin met kunstgras. Op een steenworp afstand van dit prachtige overdekte terras werd onderhoudsarm kunstgras geïnstalleerd om de meedogenloze hitte van Tampa, Florida, te weerstaan. Hoewel gras een investering vooraf kan zijn, kan het u op lange termijn veel water, maaien en onderhoud besparen. Bekijk meer unieke kunstgrasontwerpen op de onderstaande link.

Helemaal opnieuw beginnen met uw landschap? Overweeg om uw terras rond een grote schaduwboom te ontwerpen en lijn vervolgens de omtrek uit met winterharde, onderhoudsarme struiken, grassen en vaste planten. Over een paar jaar heb je een volgroeide tuinretraite in je eigen achtertuin. Geef je terras of terraslandschap wat meer pit met kunst. Dit prachtige stuk levend kunstwerk introduceert een levendig brandpunt dat het neutrale schema van de patio helpt versterken. Het opnemen van kunst in landschapsontwerp met samengestelde sculpturen of levende stukken zoals deze verrijkt de ruimte en creëert een prachtige galeriesfeer voor buitenactiviteiten.

Shades of Green Landscape Architecture gebruikte een hoge omheining, een grote kersenboom en een dik scherm van bamboe om het gevoel van een privé-uitje in deze achtertuin in de buitenwijken te bereiken. De patio is omgeven door grote bedden met droogtetolerante vaste planten, grassen en vetplanten, zie meer in de volgende dia en is voorzien van grote betonnen straatstenen bekleed met elfachtige tijm.

Vrolijke droogtebestendige planten vullen de ruimtes die zijn achtergelaten door asymmetrische verharding op dit mooie, moderne terras. Door de bedden te vullen met contrasterend groen en rood inheems gebladerte, waren de landschapsontwerpers in staat om de kleuren en texturen van de omgeving naar zich toe te trekken, een natuurlijke aantrekkingskracht toe te voegen en een dynamische esthetiek tot stand te brengen.

Als je in een droge regio woont, of als je gemeenschap te kampen heeft met waterbeperking of als je gewoon op zoek bent naar waterbesparing, overweeg dan om rond je terras of terras een tuin aan te leggen met waterrijke planten zoals cactussen.

Kleine achtertuin? Geen probleem. Pak je kleine terrein in met weelderige beplanting voor een weelderige look. Rijen hortensia's en smaragdgroene arborvitae zijn genesteld tussen een privacyhek en een gezellige eetbank in deze kleine buitenruimte, waardoor de illusie ontstaat van een grotere achtertuin. Van watervallen en waterfonteinen tot reflecterende poelen en koivijvers, waterpartijen in de buitenlucht kunnen helpen om van uw landschap iets speciaals te maken, waardoor ze een mooi en uniek brandpunt vormen.

Maak een plons in uw buitenontwerp door een wow-waardige waterpartij te installeren, zoals de charmante, borrelende vijver die aan dit achterdek grenst. Bekijk meer van onze favoriete waterornamenten en doe inspiratie op voor uw ruimte via de onderstaande link. Een van de eenvoudigste en meest veelzijdige manieren om groen in uw buitenruimte op te nemen, is door een containertuin aan te leggen.

Draagbaar en gemakkelijk te verwisselen, potarrangementen zijn geweldig om nieuwe kleuren in bestaande landschappen te introduceren, een tuin fris te houden voor het seizoen of een dof deel van de veranda op te fleuren.

Pro-tip: Groepeer containers van verschillende groottes bij elkaar om een ​​visueel aantrekkelijk dekdisplay te maken. Volg de onderstaande link voor meer containertuininspiratie. Een majestueuze palmplant doet dubbel werk op dit tropische terras. In combinatie met de mooie roze tinten van de doornenkroonplant, creëert de zachtgroene palm een ​​warme, exotische sfeer, terwijl de flinke bladeren een natuurlijk scherm vormen.

Deze schitterende schoonheden zijn te vinden in een grote verscheidenheid aan maten, vormen en tinten, en zijn verrassend winterhard in koudere streken. Pro-tip: zorg er bij het selecteren van uw handpalm voor dat deze compatibel is met uw groeizone en let speciaal op de zon- en schaduwvoorkeuren. Bekijk hieronder onze lijst met winterharde palmen. Een van de voordelen van deze patio is de verticale ruimte die de balken klimplanten bieden. De prachtige blauwe regen rondom de kolommen voegt prachtig groen en natuurlijke isolatie toe.


6 trends in landschapsontwerp voor buitenleven in Illinois

Op zoek naar een update van uw buitenruimte? Geef het meest gebruikte deel van de tuin een doelgerichte make-over met probleemoplossende beplanting, slimme schaduwoplossingen en prachtige inspiratie uit enkele van onze favoriete buitenruimtes. Tegenwoordig brengen velen van ons meer tijd door met ontspannen, entertainen of zelfs werken op onze achterdeks of patio's, dus waarom zou u het omringende landschap niet zo mooi mogelijk maken? Een kleine investering vooraf en een weekend beplanting zorgen ervoor dat uw achtertuin jarenlang mooi blijft.

Foto's hgtv is een afbeeldingen van verbluffende split-level huizen in vakman-stijl 11 Bekijk meer ideeën over split-level huis, landschapsarchitectuur in de achtertuin, split-level.

Residentieel landschap irrigatie spartansburg

Bedrijven en huiseigenaren bij elkaar brengen. Zoals ze People vertelde, werd ze "verliefd op Tennessee Volunteer Gardener met lokale experts die tuinadvies, landschapsontwerptips en milieubewuste landbouwpraktijken delen. Washington St. Mayors Power Breakfast. Bass opende zijn centrum voor het eerst om menselijke resten te bestuderen in , hij had één lijk en een kooi van 16 vierkante voet. Blues, bop, country, folk, soul - de wortels van de Amerikaanse muziek werden hier geboren, en Nashville in het bijzonder is synoniem met deuntjes en tonen. Door iets weg te geven dat mensen daadwerkelijk zullen gebruiken , zullen ze uw merk steeds weer herinneren - lang nadat de beurs is gekomen en gegaan. Een traditie van Nashville voor bijna 4 decennia met exposanten en 10 bezoekers per jaar.

Gratis pergola-ontwerptool

Hgtv split-level verbouwing. Bekijk meer ideeën over split foyer, split level verbouwing, verhoogde ranch renovatie. Om elk verdiepingsniveau te creëren. In dit geval is het belangrijkste renovatie-idee dat de ontwerper op het huis heeft toegepast, het toevoegen van een nieuw verhaal hierboven, zoals je op deze foto kunt zien. Binnen voegden de Gaineses een enorme keuken toe en veel ruimte om gasten te ontvangen.

De echte palissaden van Mexico bijvoorbeeld jihad in het licht van vergulde koran.

Ingelijste muurfoto's voor woonkamer

De granieten bollen - met een gewicht van minstens een paar honderd pond - zijn uitgelijnd met Pittosporum-struiken. Foto door: Foto met dank aan Serenbe. Foto door: Foto met dank aan Ahmed Hassan. Foto door: Foto met dank aan Courtenay Vanderbilt. Home Buitenshuis Landschapsarchitectuur en Hardscaping Design.

Rond prieel met vuurplaats

Prachtig gemoderniseerd koloniaal met een uniek open plattegrondconcept. We bieden ook zwembadrenovatie en resurfacing-diensten aan. Wij zijn experts in het transformeren van huizen in gepersonaliseerde, functionele en mooie ruimtes. Het renoveren van kelders is een geweldig vooruitzicht dat iedereen zou moeten overwegen bij het bekijken van hun plannen voor huisverbetering voor dit jaar. ma t/m zo: ampm.

Ontdek eenvoudige ideeën voor landschapsarchitectuur en leer over eenvoudig landschapsontwerp van de experts van HGTV.

Inspiratie voor landschapsarchitectuur

Inspiratie nodig voor het ontwerpen van een achtertuin? Probeer deze landschapsideeën voor de achtertuin voor een hellende, schaduwrijke of saaie achtertuin. Ontvang ons beste tuinadvies en ideeën voor buiten direct in je inbox.

Hgtv stedelijke oase Indianapolis winnaar

Vier seizoenen landschap. Landscape Jardins Asia is een bekroond landschapsarchitectenbureau in Vietnam met een focus op het creëren van duurzame buitenruimtes. Het staat toe dat er minder hulpbronnen worden gebruikt, produceert minder afval, ondersteunt recycling waar mogelijk en maakt gebruik van beleid dat resultaten op de lange termijn oplevert [1]. Bij het nadenken over klimaatverandering concentreren velen van ons zich op de dreigende milieueffecten: zeespiegelstijging, hevigere stormen en overstromingen, stijgende temperaturen. Dit ontwerp kan als inspiratie voor u worden gebruikt om uw eigen, op portfolio gebaseerde ontwerp te maken. Ontworpen landschappen gebruiken symbolen om… Over te vertellen.

Je moest het zien om het te geloven, en het was fascinerend. Natuurlijk, als je een huis bezit dat gebouwd is in het midden tot midden, is het midden van de eeuw modern logisch, maar als je huis een Victoriaans is, waarschijnlijk niet zo veel.

Landschapsontwerp

Joanna en Chip Gaines zijn bezig met het opknappen van vervallen huizen in Waco Blader door de zoekresultaten voor huur tot koop opknappers Huizen te koop in Farmington, MI. Als u een krap budget heeft, kunt u een renovatielening overwegen. Vaak is het afgeschermde eigendom een ​​opknapbeurt, wat betekent dat het pand reparatie, herinrichting, reconstructie of herontwerp nodig heeft, hoewel het meestal kan worden bewoond of gebruikt zoals het is. Weggestopt in een rustige straat in het Mountainview-gebied, zal ons huis de ruimte zijn die je nodig hebt om plezier te hebben en te ontspannen. De pilot-aflevering werd uitgezonden op donderdag 23 mei en omvatte onze eigenaar Keith Richbourg die Joanna rondleidde op de granieten werf. Opknapper liep oorspronkelijk van tot , en het volgde het echtpaar Chip en Joanna Gaines in hun strijd om opknapplekken in prachtige huizen te veranderen.

Het dakontwerp geeft een door sommigen een slimme pergola, een verstelbare pergola of een lamellendak. Als we het hebben over daken en pergola's, is er een grote verscheidenheid beschikbaar. Commercieel: Trellis. Een intrekbare louvered pergola is gemaakt van een reeks horizontale lamellen die onder een hoek staan.


Bekijk de video: Chip u0026 Joanna Transform This Ranch Into A Modern Mediterranean-Style House. Fixer Upper


Vorige Artikel

Sturen van mest goed voor fruitbomen

Volgende Artikel

Bieslook plantenverzorging binnen